Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjekt- og visningsrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Aktiviteter
    Anngjerd Rustand
    Laura Gaiger
    Tom Kosmo
    Torgrim Wahl Sund
    En hendelse
    Kristina D.Aas og Marianne Berg
    Carl Martin Hansen
    Trudi Jaeger
    Bodil Friele
    Carl Martin Hansen
    Astrid S og David A Rios
    Carl Martin Hansen
    Brynhild Elvira Winther
    Brynhild Elvira Winther

 

 

En hendelse

Wolffs gate 4 (bakgården), lørdag 2. oktober kl 19.30-21.00


En hendelse finner sted i en bakgård på Møhlenpris. Denne éne kvelden feirer vi hverdagslivet og naboskapet, og flytter noen av bygårdens fortellinger ut i bakgården i en installasjon med lys, bilder og tekst.
Hjertelig velkommen!

----------------------------------------

En hendelse er et kunstprosjekt av LisBeth Johansen Sjøvoll, Skjalg Ekeland og Petra Rahm.

LisBeth Johansen Sjøvoll er billedkunstner, utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen (keramikk) og Kunstakademiet i Bergen. Hun arbeider fremst med maleri og tegning, og har hatt en lang rekke utstillinger nasjonalt og internasjonalt. Hun er representert i en rekke private og offentlige kunstsamlinger, blant annet KODE Bergen kunstmuseum, Stortinget og Equinor (Statoil).

Skjalg Ekeland er utdannet ved Kent Institute of Art & Design, Rochester, England og Jana Mateijko Academy of Fine Art i Krakow, Polen. Siden 2003 har Ekeland hovedsakelig arbeidet med reportasje- og pressefotografi, samt bidratt til flere bokutgivelser og kunstprosjekter. Siden 2008 er han fast ansatt som fotograf for Bergensavisen.

Petra Rahm er billedkunstner med base i Bergen. Hun er utdannet ved Kunstakademiet i Bergen og Stockholms universitet. I sin praksis interesserer hun seg for mikro-historie, historiefortelling og sted. I sine siste prosjekter har hun jobbet i dialog med lokalsamfunn, for å la deres fortellinger og stemmer bygge et portrett av et sted.

Prosjektet gjennomføres med støtte fra KORO.