AKTIVITET 2021

En hendelse

Wolffs gate 4 (bakgården), lørdag 2. oktober kl 19.30-21.00

En hendelse finner sted i en bakgård på Møhlenpris. Denne éne kvelden feirer vi hverdagslivet og naboskapet, og flytter noen av bygårdens fortellinger ut i bakgården i en installasjon med lys, bilder og tekst.
Hjertelig velkommen!

----------------------------------------

En hendelse er et kunstprosjekt av LisBeth Johansen Sjøvoll, Skjalg Ekeland og Petra Rahm.

LisBeth Johansen Sjøvoll er billedkunstner, utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen (keramikk) og Kunstakademiet i Bergen. Hun arbeider fremst med maleri og tegning, og har hatt en lang rekke utstillinger nasjonalt og internasjonalt. Hun er representert i en rekke private og offentlige kunstsamlinger, blant annet KODE Bergen kunstmuseum, Stortinget og Equinor (Statoil).

Skjalg Ekeland er utdannet ved Kent Institute of Art & Design, Rochester, England og Jana Mateijko Academy of Fine Art i Krakow, Polen. Siden 2003 har Ekeland hovedsakelig arbeidet med reportasje- og pressefotografi, samt bidratt til flere bokutgivelser og kunstprosjekter. Siden 2008 er han fast ansatt som fotograf for Bergensavisen.

Petra Rahm er billedkunstner med base i Bergen. Hun er utdannet ved Kunstakademiet i Bergen og Stockholms universitet. I sin praksis interesserer hun seg for mikro-historie, historiefortelling og sted. I sine siste prosjekter har hun jobbet i dialog med lokalsamfunn, for å la deres fortellinger og stemmer bygge et portrett av et sted.

Prosjektet gjennomføres med støtte fra KORO.

Print this page