AKTIVITET 2018

Soups and Stories


er et sosialt og dialogbasert kunst- og forskningsprosjekt som søker å introdusere interaksjon og dialog rundt sosiopolitiske tema. Målet er å oppnå innsikt som man ellers ikke ville fått i medie- og debattforaene som dominerer samfunnet i dag.
De setter opp et stort telt med tepper og varmeelementer utenfor USF Verftet, hvor de inviterer til å møtes ansikt til ansikt i et privat rom i det offentlige rom. Gruppen serverer varm suppe og arabisk te, mens de inviterer til deling av tanker, spørsmål og synspunkt som er relatert til tematikken på programmet for filmfesten. Gruppen består av etablerte kunstnere, regissører og skuespillere, blant annet Katrine Meisfjord, Kwestan Jamal og Solvei Stoutland. Medvirkende er Hanne Pedersen, Vibeke Flesland Havre, Roza Bawan og Marie Brottemsmo. Ungdomsgruppe består balnt annet av: Noon Elwalid, Ghenet Seyoum, Sofia Frogoudakis og Linnea Halveg. Soups&Stories bidro også med dialog på Arabiske filmdager i Bergen i 2017.
www.meisfjord-satre.com

FREDAG 27.4.
20.00 – 21.00 Soups&Stories; Skriv det på veggen!
En performativ og deltagerbasert skriftlig dialog på jurtens yttervegger

21.50 – 23.00 Soups&Stories; Te og ordskifte
Vi deler assosiasjoner rundt ord og uttrykk over en kopp te.

LØRDAG 28.4
18.00 – 19.00 Soups&Stories; Flue på veggen
Overhør en samtale mellom unge kvinner rundt temaer som opptar dem. Suppe serveres.

21.00 – 22.00 Soups&Stories; Fleip eller fakta,- et annerledes vorspiel

Vi går sammen til fest og konsert på Sardinen.

SØNDAG 29.4
16.45 – 18.15: Debatt om Stereotypier inne på Sardinen
Panelsamtale med Jan Landro, styremedlem for Norsk PEN avdeling Vestland, Shabana Rehman, komiker og samfunnsdebattant og leder for Født Fri og Bjørn Ihler som jobber mot radikalisering gjennom Extremely Together og Mohammed Basefer, komiker også kjent som bohemen fra Jemen.

I JURTEN: 18.30 – 20.00: Soups&Stories; Trekantsamtaler om stereotypier, - et lytterom
Suppe serveres.

Print this page