Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjekt- og visningsrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Kunstnere/Artists
    Aggi Folgerø Johannessen
    Bodil Friele
    Ellen Hansen
    CV
    Miniaturer
    Arbeider 2009-2010
    Akershus Kunstsenter 2008
    RAM Galleri 2006
    Arbeider 2000-2007
    Kirketekstiler
    Kristen Keegan
    Kristina Austi
    Lars Staffan Evjen

 

Akershus Kunstsenter 2008

Arbeidene ble vist på utstillingen "9 rom" ved Akershus Kunstsenter høsten 2008. Tyngdekraft, materialvekt, trådlengder og avstander er formdannende virkemiddel i disse arbeidene. En instrumentell tilnærming er bearbeidet til rytmiske komposisjoner med assosiativt innhold i flere retninger.

Øverst: Tittel: FREKVENS. Format B430 H90 D5.
Viscosetråd, fri teknikk
Tekstilen er bygget opp av repeterende trådmoduler montert i en gjentatt orden med variasjon. Regelmessig rytme og assymmetri spiller et sammenhengende og likevel forskjøvet forløp, som et musikkstykke, en dialog eller en statistisk fremstilling.

Nederst: Tittel: SKRED. Format: H277 B140 D5
Viscosetråd, ull, fri teknikk
Arbeidet er bygget opp av draperte tråder, og tovede kuler av ull. Komposisjonen uttrykker bevegelse, fart, vektløshet, fall, kjedereaksjon og forandring av konsistenser, elementer som er tilstede i et skred i naturen eller som uttrykk for en emosjonell oppevelse eller følelsesmessig utladning.

Fotos: Ellen Hansen


Printer friendly version