Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjekt- og visningsrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Kunstnere/Artists
    Anne Lise Karlsen
    Azar Alsharif
    Caroline Kierulf
    David A. Rios
    Ingrid Bjørnseth
    LisBeth Johansen Sjøvoll
    Mette Sandfær
    Nina Grieg
    Tom Kosmo

 

Soups and Stories 2 i Musikkpaviljongen

Soups and Stories - historiefortelling i Musikkpaviljongen i Bergen, fredag 26.10. kl.19.00 - 20.00. Paviljongen er isolert og oppvarmet.
Vi gjentar suksessen fra Kulturnatt og inviterer igjen to personer i Bergen til å deler sin personlige historie med bergenspublikum i en intim setting. Det blir servert suppe. Historiefortellerne er Susi Law fra Hong Kong, som studerer kunst ved KHiB og Ali Watti fra Syria, utdannet lege som nylig har fått asyl i Norge. De vil fortelle om hvordan de har reagert og aksjonert på hendelser i sin samtid.


Informasjon om historiefortellerne:
• Ali Watti er kurder og har vokst opp i Syria. Som 17 –åring reiste han til Øst- Europa og tok en lengre utdannelse. Han ble opptatt av menneskerettigheter og kunne derfor ikke reise tilbake til Syria. Han valgte å søke asyl i Norge og fikk permanent opphold her i 2012. Han forteller fra oppvekst i Syria, og hvordan holdningene hans til sin oppvekst endret seg i takt med at han flyttet til land der man hadde andre holdninger til demokrati og ytringsfrihet.
• Susi Law har en bachelorgrad i kunst fra Hong Kong, der hun har bodd siden hun var ungdom. Hun bor nå i Bergen for å ta en mastergrad i kunst ved KHiB. Hun vil fortelle om sine reaksjoner på en rekke hendelser som skjedde i tiden etter Kinas overtakelse av Hong Kong i 1997. Bl.a. forteller hun om en politisk bevegelse hun deltok i, som vokste frem hos kunstnere og designere på tvers av genre i Hong Kong, og om deres aksjoner; bla. Who`s afraid of Ai Wei Wei.




Printer friendly version
 
Paviljongen er isolert med gjenbrukte bannere av Katrine Meisfjord
Adriana Alves projiserer en video på det ene panelet
Susi Law forteller
Ali Watti forteller