Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjekt- og visningsrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Kunstnere/Artists
    Anne Lise Karlsen
    Azar Alsharif
    Caroline Kierulf
    David A. Rios
    Ingrid Bjørnseth
    LisBeth Johansen Sjøvoll
    Mette Sandfær
    Nina Grieg
    Tom Kosmo

 

Kulturstasjon Sophus Pihls gate, Sandviken

Kulturstasjoner i Sandviken

Kunstprosjektet som beskrives inngår i genren sosial kunst og fokuserer på tverrkulturelle møter i nabolag. Med prosjektet skapes arenaer i nabolag for kunnskapsutveksling mellom mennesker med ståsted i ulike kulturer og sosiale grupper. Målet er å utvide vår kunnskap om verden, og å gjøre våre oppfatninger av hverandre mer reelle og differensierte på tvers av etnisk opprinnelse og sosial tilhørighet.


Små grupper (godt blandet på tvers av kjønn, alder, sosiale og kulturell tilhørighet) møtes i hverandres hjem for å spise sammen og for å dele personlige historier med hverandre basert løselig på temaet;

En stor omveltning i livet mitt

Å dele en personlig historie mener vi åpner muligheter for deltagerne til å gi et bilde av seg selv frigjort fra stereotyper mht alder, etnisk tilhørighet, sosial klasse etc.

Vi har startet med en ”bank” av familier/personer som vil være med, samtidig som det kontinuerlig inviteres nye deltagere til gruppen. Avhengig av hvor stort hvert hus eller leilighet er, samles man 6-15 personer hver gang. Det arrangeres én til to historieutvekslings-middager i måneden, der hvert medlem kanskje blir trukket ut til å være med én til to ganger i halvåret. Én av deltagerne i samlingen holder hus, noen bidrar med oppskrift, innkjøp og matlaging, og to personer bidrar med en historie hver.



Printer friendly version
 
Middag
Yael forteller en historie
Aygul forteller en historie