Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjekt- og visningsrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Kunstnere/Artists
    Aggi Folgerø Johannessen
    Bodil Friele
    Ellen Hansen
    CV
    Miniaturer
    Arbeider 2009-2010
    Akershus Kunstsenter 2008
    RAM Galleri 2006
    Arbeider 2000-2007
    Kirketekstiler
    Kristen Keegan
    Kristina Austi
    Lars Staffan Evjen

 

Arbeider 2009-2010

Naturformer og stedegne topografiske forhold er formalt utgangspunkt for fortellinger knyttet til menneskeliv, minner og livsfaser.
Tekniske representasjoner av landskap bearbeides og modelleres til tekstile objekter. Gjennom dette tilføyes stedet en dimensjon eller et fortolkningsrom med referanser til hverdagslige situasjoner eller sammenheng til menneskene som lever der.

Øverst.
Tittel: Bølgen. H186 B113, broderi. 2009
Arbeidet viser bygden Vevring og profilen av fjellpartiet Gjøringebøskolten der. Fjellet er potensielt ustabilt. Landskapet og husene der, er satt i forhold til en trussel som kan komme fra naturen i form av en flodbølge.

Nederst.
Tittel: Verden er så stor, mor. H216 B165 D40, broderi, 2009. Arbeidet viser 2 topografiske kurver rundt mitt barndomshjem i Danmark. Høydekurvene som omslutter barndomshjemmet blir et bilde på oppveksten som et værested mellom det lille og trygge, og en ukjent verden så stor at den "faller utfor kanten".

Fotos: Ellen Hansen


Printer friendly version